Впървия епизод на новия сезон на сериалът по Сексът и градът“ -

...
Впървия епизод на новия сезон на сериалът по Сексът и градът“ -
Коментари Харесай

Съществува ли ``нов живот`` за сватбената ви рокля, след големия ден

Впървия епизод на новия сезон на сериалът по „ Сексът и градът “ - „ Просто ей по този начин “ се завърнаха доста познати лица, в това число и дългоочакваното възобновление на Саманта Джоунс. Това, което доста хора не очакваха да видят още веднъж на екрана, беше много познато облекло, а именно иконичната сватбена рокля на 

Когато Кари е поканена на Met Gala, с тематика е " Забулена хубост ", тя взема решение да поръча на дизайнерът Смоук да направи роклята ѝ. Нещата се объркват броени часове преди събитието, което кара Кари да избере носталгичен тоалет. Тя облича емблематичната рокля на Вивиан Уестууд, която за първи път носи на пагубната си женитба с господин Биг във кино лентата " Сексът и градът " от 2008 година Тя даже приключва визията си с воал и фамозната тюркоазена декорация за глава с пера, която в началото носеше с роклята преди повече от десетилетие.

" Може би имам нещо ", споделя Кари пред " Дим ". " Носила съм го единствено един път. Това не е най-хубавият спомен. " Феновете на „ Сексът и градът “ добре си спомнят момента, в който Биг изоставя Кари пред олтара, и последвалата му гибел в първата серия на ъзвръщането на тези мемоари за Сара Джесика Паркър е основна част от оздравителния развой на Кари.

" Как ще се трансформира в нещо друго? " споделя Паркър за роклята на Уестууд в изявление за списание People. " Как да я напудрим и да ѝ дадем нов живот, да я накараме да се почувства съвременна и да променим поезията, която заобикаляше тази рокля от доста мъчителни, само че значими мемоари, които не мисля, че Кари в действителност искаше да изостави, изключително поради тази загуба? " Създателят на сериала Патрик Кинг прибавя: " Мислех, че ще е красиво да покажем по какъв начин някой продължава напред и по какъв начин взема нещо мъчително и го прави по нов метод. "

Защо би трябвало да облечете още веднъж сватбената си рокля?

Повторното носене на остарялата сватбена рокля, без значение дали сте стигнали до олтара, или не е по-често срещано, в сравнение с си представяте.

34-годишната Емили била шокирана от високите цени на множеството дизайнерски рокли, когато се омъжила за брачна половинка си предходната година. " Не можех да оправдая харченето на хиляди за рокля, която ще облека единствено един път, само че въпреки всичко желаех нещо особено ", споделя тя. В последна сметка тя избира семпла рокля, която след сватбата съкратява, като я трансформира в модерна мини рокля. " Сега я нося още веднъж за елегантни празненства и я обичам тъкмо толкоз, колкото и в сватбения си ден " , споделя тя.

Макар че, доста булки могат да изберат нещо съвременно и малко по-ежедневно, има редица булчински бутици, които могат да променят прекомерно елегантната роклята, след огромния ден. 

Някои дизайнери назовават тази услугата " Нов живот ". Промяната на облеклото се показва в изрязване на част от материите по нея, боядисване, смяна на силуета и бродерия, а когато тя е подготвена разполагате в дрешника си с уникална нова рокля. Старата сватбена рокля може да се трансформира в нещо напълно ново с няколко промени и свежи аксесоари - както потвърждава Кари, която преработва истинската си рокля с яркосиня мантия, оперни ръкавици и подобаващи токчета.

Разбира се, щастливото бъдеще не постоянно е обезпечено. Някои рокли, като тази на Кари, не са знак на безконечна обич, а по-скоро на връзки, които са поели по неверен път. " Когато с някогашния ми избраник взехме решение да отменим сватбата си, не можех да върна роклята, която към този момент бях купила ", споделя  32-годишнатаДжемайма. " В оня миг ми беше прекомерно трудно да я продам или да я подаря, тъй че тя към момента е в самия завършек на дрешника ми. Някой ден ще я трансформира в нещо, което ми носи наслада, а не горест ", изяснява тя.

Запазването и смяната на роклята, която по този начин и не е стигнала до сватбата, за която е била предопределена, ви дава опция да измененията нейния ''разказ'', трансформирайки неприятните мемоари в положителни. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР